rss search

Voor altijd, hoe onbereikbaar ook

line

Al 8 jaar ben ik helemaal gek van je. Je zit in mijn hart, in mijn bloed, in mijn zijn. Maar je weet het niet… En ik weet dat ik je dit nooit kan vertellen. Jij, 50+, getrouwd geweest, 2 volwassen dochters, nieuwe (veel jongere) vriendin, nog 2 dochters. En nu? Volgens mij nog weer een jongere vriendin, een collega, ongeveer net zo oud als je oudste dochter. En ik? 6 jaar ouder dan jij, middelbaar+ zo langzamerhand, dus kansloos.. En ook getrouwd bovendien. Maar oh, wat zou ik je graag willen hebben, wat verlang ik soms naar je.. Al had ik je maar voor één keer… Al die jaren werk ik al voor je, ondersteun ik je, jij in een steeds hogere positie, ík een soort van vertrouwd ‘meubilair’. Ik zie dingen gebeuren waarvan ik vind dat ze niet kloppen, en die iets zeggen over jouw integriteit, maar ik blijf loyaal omdat ik zoveel van je hou… Voor altijd.