rss search

Ready for a funeral

line

Alleen in mijn dromen kan ik je nog behouden. Er is geen tijd geen voorbije levens geen einde. Ik duik weg in je armen en voel je hart tegen mijn borst. Je kijkt me aan met de blik die ik zo erg mis zelfvoldaan, een tikje cynisch de verborgen onzekerheid die alleen ik kan lezen. Jouw blikt draagt al onze geheimen maar soms vergeet ik dat juist dat wat we nooit zeiden je armen wegnam. Je armen die me een thuis gaven wanneer ik verloren was, die me wezen op mijn fouten en me meteen weer vergaven. De armen die me zeiden dat je van me hield, die woorden onnodig maakten. Ik droom over je aanraking. De vluchtige kus in mijn nek wanneer ik even niet oplet de kneepjes in mijn zij eerst speels toen geladen. De hand op mijn been die me je bezit maakte. De schaamte in je ogen en de geveinsde achteloosheid na een zoveelste samenzijn. De vraag of ik je haat de bekentenis dat je jezelf een lul vindt. Daarin zal ik je nooit gelijk geven, nooit zal ik hardop uitspreken dat je slecht voor me bent. Omdat je onmisbaar bent. Het masochisme overheerst en geeft me de veiligheid die ik nodig heb. Het is een misselijkmakende verslaving een die ik niet kan stoppen. Elke keer dat je me een stukje geeft verlang ik naar meer. En dan kom ik terug dan beantwoord ik aan ons heimelijk verlangen. In het donker van je zwarte lakens is geen wereld geen regels waar we ons aan moeten houden. Er is geen goed of fout, alleen jij en ik. En soms onze funeral. Every occasion I’ll be ready for a funeral.