rss search

Liefs, een stagiaire

line

Lieve jij, Ik weet niet eens waar ik beginnen moet, ik weet alleen dat ik stapelgek ben op je. Al die jaren heb ik al die liefdesliedjes nooit begrepen, totdat ik jou tegenkwam. Je veroorzaakt me zelfs buikpijn van alle vlinders, non stop en continue. Je moet weten dat ik nog nooit zo ontzettend verliefd ben geweest op iemand. Dat mijn concentratie daalt tot ver onder nul als je de werkvloer komt oplopen en dat mijn kaken pijn doen van het lachen als je me alleen al gedag zegt. Het is alsof de hele wereld stopt met draaien als we naar elkaar kijken en meer van dat soort clich├ęs. Je hebt geen idee hoe graag ik met jou hand in hand wil lopen door de vele straten die Amsterdam lief is. Hoe graag ik jouw lippen tegen de mijne wil voelen. Je hebt geen idee hoe hard ik hoop, iedere dag en ieder moment, dat jij je ook zo raar en tegelijkertijd gelukkig voelt van binnen als je mij ziet. Liefs, Een stagiaire