rss search

15 MEI LIEFDESBIECHTNACHT FESTIVAL EDITIE

line

 

★★★★★Speciale Festival Editie Liefdesbiecht★★★★★
Muziek | Theater | Filosofie

Met bijdragen van o.a. Hans Dagelet, Freek Vielen, Annemarie Prins, Maarten Heijmans, La Garçon en Brown Sugar Society en Jan Drost

Op vrijdag 15 mei vieren we je ontembare lentekriebels tijdens de LiefdesbiechtNacht in de Tolhuistuin Amsterdam. Dit festival is onderdeel van kunstproject Liefdesbiecht van theatermaker Nita Kersten. Op liefdesbiecht.nl verzamelde zij honderden hartenkreten van anonieme afzenders. Kersten nodigt kunstenaars en kenners uit om tijdens de LiefdesbiechtNacht de onversneden passie van al die gedeelde liefdesgeheimen te verbeelden en verklaren.

Zo draagt schrijver Freek Vielen (Toneelschrijfprijs 2014) zijn ode aan de onmogelijke liefde voor. Hans Dagelet verleidt met een sensuele mythe van Ovidius en acteurs Jip Smit en Yannick Greweldinger spelen de stiekeme scenes uit jouw liefdesleven. De onweerstaanbare singer songwriter Francesca Pichel van Brown Sugar Society speelt guilty pleasure love songs en filosoof Jan Drost legt uit waarom de liefde zo ingewikkeld is. De 82-jarige Annemarie Prins gaat in gesprek met de meer dan 50 jaar jongere Maarten Heijmans en spaart niemand met haar broodnuchtere liefdeslessen. Tot slot maakt super funky soulband La Garçon het je onmogelijk je lijf vol lentekriebels nog in bedwang te houden.

Snuffel ook rond bij de biechten-expo met werk van Mounir Raji, Brian Elstak en live illustraties van Joskaas Worst. Ga op Foto Date bij fotograaf Mascha Jansen of draai zwoele plaatjes bij de platenkar. Bewonder de geheimen van anonieme afzenders of duik zelf een biechthok in. LiefdesbiechtNacht is voor iedereen die van de liefde houdt of er een haat-liefde verhouding mee heeft.

Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/143603 | €15
Aanvang: 19.30 uur
Start programma: 20.00 uur
Einde programma: 01.00 uur
Vergeet niet alvast te biechten op liefdesbiecht.nl!

Credits:
Concept & Regie: Nita Kersten
Productie: Martijn Bor

Met:
Freek Vielen
Jip Smit
Francesca Pichel
Yannick Greweldinger
La Garçon
Annemarie Prins
Maarten Heijmans
Hans Dagelet
Jur de Vries
Brown Sugar Society
Jan Drost
Mounir Raji
Brian Elstak
Joskaas Worst
Mascha Jansen