rss search

Liefde is de enige vereiste

line

Daar zit ik dan, om 3:21 ‘s nachts. Ik heb inmiddels het stadium bereikt dat het mij allemaal geen flikker meer uitmaakt. Ik ben niet op zoek naar liefde, maar ik wil het juist wél ontzettend graag. Alleen de realiteit is dat niemand mij leuk vindt, en dus heeft zoeken geen zin. Het heeft geen enkele zin om verliefd te worden op een willekeurig persoon die mijn leven binnen komt wandelen. Ik wacht af. Ik wacht tot het moment daar is dat iemand eens een keer op mij afstapt. Die zegt dat hij of zij mij leuk vindt. En pas dan zal ik pas mijn gevoelens aanzetten en verliefd op jou worden. Mijn hart is te vaak gebroken om nog hoop in de liefde te hebben. Ik heb dan ook geen eisenpakket. Blond of roodharig, dik of dun, het maakt gewoon niets meer voor mij uit. Zolang er maar iemand in dit leven is die mij liefde wil geven, zal ik het accepteren. Liefde is de enige vereiste.