rss search

Ik kom 13 febrauri

line

Ik kom 13 februari naar de liefdesbiechtnacht. Niet eens zo zeer omdat ik de voorstelling wil zien, maar meer omdat ik al zo’n zeven jaar een geheime crush heb op 1 van de makers en hem daar ‘spontaan’ tegen hoop te komen. Voor zover ik weet heeft hij al jaren een hele gelukkige relatie met een hele leuke vrouw dus ik hou mezelf bij hem uit de buurt. Afgelopen zomer fietste ik door Amsterdam, ik hoorde mijn naam roepen, ik keek om en HIJ was het. Mijn hart begon te bonken en ik twijfelde of ik zou stoppen, maar ik riep ‘He! alles goed?!’ en zonder op het antwoord te wachten fietste snel door, ik was bang dat hij zou zien dat ik moest blozen. Af en toe check ik zijn Facebook of er staat dat hij ‘in de relatie is’, maar dat staat er niet. Maar natuurlijk is hij ook zo iemand die te cool is om op Facebook zichzelf te labelen met een relatie. God wat treurig dit.. Zucht… tot 13 februari.. Ik hoop maar dat jullie niet stiekem kunnen achterhalen door wie dit geschreven is, want dan sterf ik dus echt.