rss search

het project

line

In het project Liefdesbiecht van theatermaker Nita Kersten krijgen kleine liefdesgeheimen & grote bekentenissen een podium. Op de site liefdesbiecht.nl kan iedereen anoniem een liefdesgeheim opbiechten. Want iedereen heeft zo zijn eigen liefdesgeheimen. Van het stiekeme oogje dat je op iemand hebt, tot die ene ex waar je maar niet overheen komt. Van ontembare verlangens naar het onbereikbare tot vuige afspraakjes met onbekenden. En toch houdt iedereen ze voor zichzelf. Terwijl de geheime liefdes in je leven tegelijkertijd ook het meest begeerlijk, mooi of ontwapenend van allemaal kunnen zijn. 

Geïnspireerd op de verzamelde biechten maakt Nita het theaterprogramma Liefdesbiecht Nacht. In het voorjaar van 2015 en op 13 februari 2016 (Tolhuistuin Amsterdam) vindt de tweede editie van Liefdesbiecht Nacht plaats. Muzikanten, acteurs, fotografen en illustrators spelen stiekeme scenes uit je liefdesleven, bezingen jouw long-lost-love of brengen je ontembare verlangens in beeld.  

Biecht ook! Deel een kort bericht of een uitgebreid verhaal. Zodat liefdesgeheimen niet langer mee het graf in hoeven maar gehoord, gezien en gedeeld worden. 

Volg Liefdesbiecht ook op facebook!