rss search

Editie Valentijnsnacht 2016

line

 

Afgelopen lente de LiefdesbiechtNacht gemist? In de vooravond van Valentijn is theatermaker Nita Kersten terug met Liefdesbiecht, een programma over alles wat taboe is in de liefde. Met bekend, maar ook nieuw materiaal, voor een spe. Voor iedereen die op zoek is naar een niet zoetsappige date of avond.

Liefdesbiecht is een programma met theater, muziek en filosofie, geïnspireerd op de geheimen die voorafgaand aan de avond worden gedeeld op liefdesbiecht.nl. Acteurs Jip Smit en Yannick Greweldinger spelen de stiekeme scenes uit je liefdesleven, de broodnuchtere 84-jarige Annemarie Prins deelt in gesprek met Maarten Heijmans haar rake en ontluisterende liefdeslessen. Filosoof Jan Drost biedt verhelderend inzicht met zijn anti-romantische theorieën en Bas van Rijnsoever bezingt met zijn band FALT je ontembare verlangens. En na afloop laaf je je aan de heimelijke tekeningen-expo van Joskaas Worst en fotografie van Mounir Raji en Brian Elstak.  

Voorafgaand aan het programma biedt het restaurant Tolhuistuin een diner voor twee aan, bestaande uit een sensueel menu.