rss search

dit was HET

line

Het leek net een sprookje. Ik kende je al van m’n jongere jaren. Jij was al veel verder en werkte in de winkel van je vader die tegenover de winkel van mijn vader was. Toevallig moest ik altijd bij jullie zijn voor van alles en nog wat. Toen ik je tegenkwam op dat uitbundige feest, waren we beiden verrast dat we meer gemeen hadden dan de winkelstraat. Ik sprak je aan en we waren vanaf het feest nog twee dagen samen. We wilden niet weg van elkaar. We wisten het beiden, dit was HET.

Dit was de liefde waar iedereen het over heeft. Wetend dat je een kind had bij een andere vrouw was ik in de zevende hemel met jou. Toen was je weg. De een op de andere dag was je weg. Ik kon je niet meer bereiken of in de winkel tegenkomen. Ben dagen en weken opzoek geweest naar een verklaring. Tot, ik erachter kwam dat ik zwanger van je was. Ik was 19 jij 26. Ik ben Turks jij hindoestaans. Dit zou niet geaccepteerd worden. Tegen mijn wil in ben ik de abortus ondergaan. Wat er gebeurt is dat je in de maand erna ineens je oude nummer weer in gebruik neemt. Ik bel je telkens om te vertellen wat er is gebeurt. Ik ben niet boos. Alleen gebroken en teleurgesteld. Ik neem je niet terug. Maar ik hou van je. Nog steeds iedere dag en iedere dag mis ik je. Ik leef met jou, maar dat weet jij niet. In my mind I always be your lady.