rss search

Denk je dat ik verliefd op je ben?

line

Misschien dat ik jou dit schrijf, De energie die ik van jou krijg, daar kunnen geen nachten van 8 uur slaap tegenop. De vlinders die ik nu voel, die zijn zo veel meer dan de kriebels die ik wel al kende. Ik had het wel eens over een limonadegevoel, heb ik nu. Het ultieme, de passie, die ik nu al naar je uit. Niet gematigd, maar meteen vol vuur. Ik was altijd degene die heilig geloofde in; “Een vrouw komt beter tot haar recht zonder een man”. Maar lief, ik ben zoveel beter en sterker nu. Het alleen zijn niet meer fijner danwel beter vinden. Eigenlijk hoor ik wel alleen te zijn, omdat ik dan op mijn best ben, toch vul je mij aan. Jij kan nog veel beter alleen zijn dan ik, dus doen we het samen en zijn we op ons best. Denk je dat ik verliefd op je ben?