rss search

eerste editie

line

1620629_712481715463357_639542396_n

 

De eerste editie van LiefdesbiechtNacht vond plaats in de vooravond van Valentijn op 13 februari 2014. Nita maakte geïnspireerd op de gedeelde geheimen op deze site de voorstelling Liefdesbiecht. Met acteurs Kiki van Deursen, Mike van Wetten en muzikant Bart Rijnink sloot zij zich vier weken op in de repetitieruimte met de stapels bekentenissen van anonieme afzenders. Liefdesbiecht is een muzikale voorstelling vol herkenbare onthullingen over mislukte pogingen en gemiste kansen in de liefde. Het is het najagen van je meest romantische dromen en het zwoegen met de oneindige mogelijkheden tussen twee mensen.

Programmeur en medeoprichter van Liefdesbiecht Maaike van Putten stelde naast de voorstelling een randprogramma samen: er was o.a. een preview te zien van expositie ‘Mr. Right’ van fotograaf Mascha Jansen, een lezing van filosoof Jan Drost, gingen de voetjes los bij Prince Charming (Jelte Tuinstra, Xander Vrienten, Rick van Wort) en dj’s Mr. Marin & Merkies

Credits voorstelling

Regie: Nita Kersten
Assistentie: Anne Maike Mertens
Spel: Kiki van Deursen, Mike van Wetten en Bart Rijnink
Teksten: Nita Kersten, Freek Vielen en de vele biechters van liefdesbiecht.nl
Vormgeving: met dank aan Nicky Nina de Jong
Techniek: Marijn van Bussel    

Deze editie werd mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Amsterdams Fonds voor Kunst, het MC Theater en de Theaterstraat.

 Print             Print          Theaterstraat-handstempel-40x50