rss search

Dat ik je wil en nu

line

2013 was een mooi jaar, maar jij was toch het hoogte punt. Een overwinning. Toevallig kwam ik je foto tegen op tinder, op een onbijzondere avond toen ik verveeld in bed lag. Volgende ochtend werd ik wakker met een zee aan berichtjes. Het zien van elkaar, na 2 jaar, ging snel. Dezelfde dag nog langs geweest, toen ik je voor het eerst weer zag, had ik moeite om mijn handen thuis te houden, ik moest en zou je aanraken. Mijn lippen op de jouwe leggen. En een paar dagen later lukte het ook nog, en het voelde als ecstasy. Helemaal niks onder controle. Maar het eindigde ook snel. Ik heb heerlijk naast je geslapen, gezoend en gefriemeld. Daarna was er radiostilte, ik snapte het niet. Of wel, natuurlijk. Maar ik wou het niet snappen. Jij bent de ex van een familielid van mij, het mocht daarom ook eigenlijk niet gebeuren. Je was altijd bijzonder voor mij, zo knap, slim en onwijs grappig. Nog steeds. Ik wil je. “Kijken wat 2014 brengt.” Who knows, ik weet het allemaal niet. Alleen dat ik je wil, en nu.