rss search

Dansend de club uit

line

Al dansend ontmoette ik hem in een club. We dansten samen, dronken samen en nog wat en nog wat. Totdat de tent dicht ging, de nacht was bijna voorbij, de lichten gingen aan, wat meestal een desillusie moment is, maar nu niet. Hij was LEUK! We dansten de club uit. Hij vroeg of ik met hem mee naar huis wilde gaan. “Ik moet over een paar uur naar de tandarts voor een wortelkanaal behandeling” zei ik met een dikke tong. Maar dat was natuurlijk geen probleem, hij zou er mij wel naar toe brengen. In zijn huis dronken we nog wat en nog wat en nog wat en uiteindelijk vielen we in slaap. En ja hoor, enkele uurtjes later, ging die wekker, op naar de tandarts. En ik werd keurig met de auto gebracht. Ik was onder de indruk van hem het leek te mooi voor woorden.. Met een alcoholkegel van hier tot Tokyo en mijn stinkende uitgaanskleren nog aan (in die tijd werd er nog flink gepaft in clubs) belandde ik keurig op tijd in de tandartsstoel. De kies moest er uiteindelijk uit, niet meer te redden….. En die danspartner ook nooit meer gezien.