rss search

Beste vriend verloren

line

Al zes jaar waren we vrienden, vanaf het eerste moment voelde ik me aangetrokken tot jou. Maar jij had een vriendin en ik was 15 en nog veel te vrij. Na 6 jaar was je eindelijk vrijgezel, ik nog steeds te vrij, maar jij, jij wilde mij nu toch echt! Je hebt gestreden voor mijn liefde 3 maanden lang. En ik heb toegegeven, want ik was bang, bang om spijt te krijgen, jou te laten lopen. Iemand waar het eindelijk goed mee was en die me is een keer niet zou kwetsen. En spijt heb ik, niet omdat ik toen op dat moment wel voor jou koos en verliefd op je werd, maar omdat je mij durfde te vragen: Als je me over twee weken nou toch niet leuk vind, vertel me dat alsjeblieft eerlijk. 2 weken later ging je zelf op vakantie voor 2 weken. Je liet me in de steek in 2 weken besloot je dat jij nu diegene was die vrij moest zijn. Spijt heb ik niet van de meest geweldige zomer ooit en de korte weken dat onze liefde er eindelijk mocht zijn. Spijt heb ik wel dat ik mijn beste vriend heb verloren.