rss search

Antwoord op liefde vermenigvuldigt

line

Antwoord op Liefde Vermenigvuldigt: Je bent waarschijnlijk heel iemand anders. Want ik kan me niet herinneren dat ik zei dat het iets betekende. Ons verhaal is blijkbaar niet uniek. Maar ik doe even alsof jij het toch bent en geef antwoord. Als ik had geweten dat jij er zou zijn, was ik gegaan. Maar een nacht in mijn eentje zitten hopen dat jij er was leek me een nodeloze marteling. Of misschien durfde ik wel niet. Lang geleden ben ik weggerend voor een bijna zoen van jou. Wat is mijn les? Dat pijn voelen beter is dan niets voelen. Wat het is of was? Waar het over gaat? Dit is tenslotte de liefdesbiecht. Maar ik voel me een beetje gehandicapt in de liefde, dus ik weet het ook niet. Ik zou het best graag willen onderzoeken. Ik heb je een jaar geleden gevraagd om iets af te spreken in plaats van zo om elkaar heen te draaien en jij deed alsof ik een werkafspraak bedoelde. Nu durf ik het niet meer te vragen…