rss search

Als jij straalt, straal ik ook

line

Ik heb je gezien in Gouda en met je gewerkt. Ik dacht toen dat je onbereikbaar was en ineens sta je na 26 jaar voor me. Stralend, lachend jij, je mooie zelf. Jij blijft stralen. We beginnen samen wat maar het kan niet werken zonder dingen te doen die pijn doen. Die verliezers geeft en alleen maar dat. Wij winnen wel maar ik kan het niet. Hoe veel ik ook van je houdt. Je bent zo onwijs mooi, al vind je zelf van niet en het liefst laat ik je dit lezen maar we zijn niet meer bij elkaar. Te moeilijk en jij moet weer verder. Je hebt het al moeilijk genoeg. Ik wil je helpen maar doe alleen maar meer pijn en dus laat je denk ik niets meer horen. Dat moet en wil ik accepteren want ik hou van je en jij wilt jouw eigen weg gaan en lieverd, ik blijf van je houden. Denk elke dag aan je en ik zal je nooit vergeten. Het doet zo verrot veel pijn maar schat. Wordt heel gelukkig en maak wat moois van jouw leven. Als jij straalt, dan straal je echt en ik dan ook. Mooie vrouw, lieve vrouw, en ik? Ik hou van jou. De muizen van jou uit Parijs dansen nog steeds over het buro en daar blijven ze ook. Ook al zitten ze ook in mijn hart maar zo zie ik je tenminste toch nog een klein beetje. Ook al zie ik die ogen, die lach en die lange haren nog levensecht voor me en mis ik je nog heel erg, elke dag.